YKSITYISYYS- JA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

1. Keitä olemme?

Tässä tietosuojailmoituksessa viitataan Infiniza Limited -yritykseen nimillä “Infiniza”, ”Yritys”, "me" tai "meitä". Yritys joka on rekisteröity osoitteeseen The Bastions Office No.2, Emvin Cremona Street, Floriana, FRN1281, Malta. “Sinä”, “Sinun” tai “Käyttäjä” tarkoittaa henkilöä joka käyttää Infiniza Limitedin verkkosivua tai -sivuja

Tässä tietosuojailmoituksessa kuvataan, kuinka Yritys käsittelee Sinun henkilökohtaisia tietojasi ja meille toimitettuja tietoja, joita käytämme suhteemme ylläpitämiseen. Hallitsemme kaikkia meille antamiasi henkilökohtaisia tietoja luottamuksellisesti ja säilytämme niitä suhteessa Sinuun tässä tietosuojailmoituksessa määritellyllä tavalla.

Voit ottaa meihin yhteyttä meihin Live Chatissa tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen support@refuelcasino.com. Olemme nimenneet tietosuojavaltuutetun, johon saa yhteyden osoitteessa dpo@refuelcasino.com.

2. Miksi keräämme henkilökohtaisia tietoja?

Jotta voimme tarjota sinulle Palvelun ja rekisteröidäksesi tilin Refuel Casinolle, meidän on kerättävä sinusta tietoja. Tarjoamalla palvelua, johon olet rekisteröitynyt, joudumme myös jakamaan henkilötietojasi tietyille kolmannen osapuolen palveluntarjoajille. Voit kuitenkin olla varma, että varmistamme asianmukaiset suojatoimet tietojesi turvaamiseksi.

Henkilötietojen, joita keräämme rekisteröityessäsi ja käyttäessäsi tiliäsi Refuel Casinolla, on noudatettava lakisääteisiä velvoitteitamme, mukaan lukien velvoitteet, jotka liittyvät Maltan peliviranomaisen myöntämän lisenssimme toimintaan, sen asetuksiin ja ohjeisiin sekä täytämme velvollisuutemme avustaa rahanpesun selvittelykeskusta ja muita toimivaltaisia viranomaisia tarvittaessa siten, että ne voivat auttaa lainvalvontatutkimuksissa. Jos et toimita meille pyydettyjä henkilötietoja ja / tai tietoja pyynnöstämme, lopetamme Palvelun tarjoamisen sinulle.

Sen lisäksi, että meillä on laillinen velvollisuus kerätä henkilötietojasi, meillä on myös oikeutettu etu suojella Refuel Casinoa väärinkäytöltä, kuten petolliselta ja / tai laittomalta toiminnalta. Näitä ovat muun muassa myynninedistämisen väärinkäyttö, vilpillinen toiminta, rahanpesu, terrorismin rahoitus ja myös online-turvallisuusriskit. Keräämällä henkilötietoja sinulta voimme sen avulla varmistaa palvelumme turvallisuuden, saavutettavuuden ja saatavuuden sinulle.

Aika ajoin voimme lähettää sinulle markkinointimateriaalia, jos olet valinnut suostumuksen joko rekisteröintiprosessin aikana tai muuttamalla asetuksiasi myöhemmin profiilista. Tämä markkinointiviestintä auttaa sinua pysymään ajan tasalla uusimmista peleistä, tuotteista, bonuksista, tarjouksista ja muista kampanjoista. Sinulla on oikeus muuttaa markkinointiasetuksiasi milloin tahansa muuttamalla asetuksia profiilissasi tai peruuttamalla tilaaminen suoraan markkinointiviestin yhteydestä tai ottamalla yhteyttä Asiakaspalveluumme Live Chatissa tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen support@refuelcasino.com.

3. Mitä henkilökohtaisia tietoja keräämme?

Voimme kerätä ja käsitellä seuraavia henkilökohtaisia tietoja:

Henkilökohtaiset henkilöllisyys- ja viestintätiedot toimitetaan meille, kun rekisteröinti on suoritettu avataksesi tilin Refuel Casinolla. Tähän sisältyy henkilötietojesi, kuten koko nimesi, syntymäaikasi,osoitteesi, ja viestintätietojen, kuten sähköpostiosoitteen ja / tai puhelinnumeron, kerääminen.

Henkilötietojasi voidaan kerätä myös muilla tavoilla, kuten asiakirjoilla tai tiedoilla, jotka annat meille pyynnöstä tämän verkkosivuston kautta tai ottaessasi meihin yhteyttä. Asiakirjat toimitetaan henkilöllisyyden, iän ja osoitteen sekä maksujen vahvistamista varten. Voimme pyytää Sinulta muita asiakirjoja osana lakisääteisiä ja lakisääteisiä velvoitteitamme.

Meillä on myös kirjanpito tilitiedoistasi ja joistakin rahoitustapahtumiesi elementeistä tällä verkkosivustolla. Lisäksi ylläpidämme yksityiskohtaisia tietoja kirjautumistunnuksistasi ja vierailuistasi verkkosivustolla, kuten maantieteelliset sijaintitiedot, liikennetiedot, verkkopäiväkirjat. Lisäksi kaikki live-keskustelut ja sähköpostikirjeet asiakastukitiimimme kanssa tallennetaan turvallisuus- ja koulutustarkoituksia varten.

Emme kerää tietoja erityiskategorioista säännöllisesti; saatamme kuitenkin saada sinulta tällaisia tietoja sinulta, jos kerrot meille, että sinulla on ongelma vedonlyönnin hallinnan suhteen. Rinnastamme tällaiset tiedot silloin terveystietoihin ja suojaamme niitä sen mukaisesti.

4. Tietojen kerääminen evästeistä

Käytämme evästeitä keräämään tietoja, jotka Internet-selaimesi siirtää laitteellesi. Tällaiset evästeet auttavat meitä parantamaan verkkosivustoamme ja tarjoamaan sinulle parannetun käyttäjäkokemuksen. Saamme suostumuksesi evästeisiin, jotka eivät ole välttämättömiä verkkosivuston toiminnalle. Evästeet jotka ovat välttämättömiä verkkosivuston toiminnalle, meillä ei ole velvollisuutta pyytää etukäteen suostumustasi.

Lisätietoja evästeiden käytöstä ja käyttämiemme evästeiden tyypeistä saat lukemalla evästekäytäntömme.

5. Miksi käsittelemme tietojasi?

Keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi seuraavista syistä:

  • Tilisi luominen, käyttö ja hallinta Refuel Casinolla;
  • Pystyäksesi pelaamaan pelejä ja suorittamaan peliin liittyviä toimintoja;
  • Jotta voimme suorittaa tunnistus- ja todentamistarkistuksia
  • Jotta voit asettaa vetoja ja käsitellä verkkomaksuja;
  • Laki-, lisenssi- ja sääntelyvaatimusten noudattaminen, mukaan lukien henkilötietojen tallentamiseen ja siirtämiseen liittyvät vaatimukset;
  • Käyttäjäprofiilien luominen rahanpesun torjunnan riskinarviointia varten. Palvelumme tarjoamiseksi ja verkkosivustomme laittoman käytön estämiseksi meidän on suoritettava käyttäjiemme ja heidän toimintojensa riskiprofilointiarviointi automatisoitujen prosessien avulla. Näiden riskiprofiilien perusteella tehdyt päätökset tekevät kuitenkin oikeat ihmiset;
  • Tapahtumien seuranta ja seuranta petosten, epänormaalien vedonlyöntimallien, rahanpesun ja / tai terrorismin rahoituksen estämiseksi, mukaan lukien henkilötietojen vaihto maksunkäsittelypalvelumme tarjoajien kanssa;
  • Täyttämällä velvollisuutemme asianomaisten viranomaisten kanssa tiedottaa heille ja auttaa heitä mahdollisissa rikostutkimuksissa, kuten petoksiin, rahanpesuun ja / tai terrorismin rahoitukseen liittyvissä tutkimuksissa; ja
  • Markkinointitarkoituksiin, kun suostut nimenomaisesti saamaan markkinointimateriaalia verkkosivustojen muutoksista, uusista peleistä, bonuksista, tarjouksista ja tarjouksista. Kuten aikaisemmin todettu, voit ottaa tämän palvelun käyttöön tai poistaa sen käytöstä koska tahansa.

6. Missä säilytämme henkilötietojasi?

Yritys varmistaa, että se toteuttaa kaikki tarvittavat turvallisuus- ja tavanomaiset varotoimet henkilötietojesi suojaamiseksi. Palvelimemme sijaitsevat fyysisesti Euroopan unionissa, ja niitä voidaan käyttää verkossa vain salattujen yhteyksien kautta. Noudattamalla parhaita tietoturvakäytäntöjä ja standardeja käytämme vain kolmansien osapuolien tarjoajia, jotka seuraavat ja varmistavat riittävän turvallisuustason.

Voimme myös tallentaa henkilötietojasi yritysryhmäämme, ja koska ne voivat sijaita ETA: n ulkopuolella, varmistamme aina, että käytössä ovat riittävät turvatoimet. Siksi varmistamme, että henkilötietosi ovat aina suojattuja, esimerkiksi ottamalla käyttöön vakiosopimuslausekkeet Euroopan komission mukaisesti.

7. Kenen kanssa jaamme henkilötietojasi?

Henkilötietojasi voidaan siirtää myös joillekin kolmansille osapuolille, jotta nämä voivat suorittaa seuraavat prosessit:

  • Maksunkäsittely;
  • Markkinointi suostumuksesi mukaisesti;
  • Petostentorjunnan, rahanpesun ja terrorismin rahoituksen torjunta;
  • Muut rekisterinpitäjät;
  • Yhteiset rekisterinpitäjät; ja
  • Tietojenkäsittelijät.

Luettelo kolmansista osapuolista toimitetaan pyynnöstä.

Me voimme joutua luovuttamaan henkilötietosi näille kolmansille osapuolille palveluntarjoajille lakisääteisten velvoitteiden ja oikeutettujen etujen täyttämiseksi.

Petostentorjunnan, rahanpesun ja terrorismin rahoituksen torjunnan osalta tarkastuksia käytetään tarkistamaan henkilötietosi sähköisesti vertaamalla niitä kolmansien osapuolten tietokantoihin ja arvioimaan:

  • Voit olla poliittisesti paljastettu henkilö tai hänen läheinen toverinsa.
  • Sinulle sovelletaan taloudellisia seuraamuksia.
  • Henkilötietosi ovat samanlaisia tai vastaavat ihmisiä, joilla on haitallisia tiedotusvälineitä.

Tapauksissa, joissa maksupalveluntarjoajamme pyytävät tällaisia tietoja petoksiin liittyvistä kysymyksistä, toimitamme tällaisia henkilötietoja sillä perusteella, että tietopyynnön tarkoituksena on suojata oikeuksiasi ja / tai oikeutetun edun vuoksi suojella meitä petoksilta.

Varmistamme, että tiedonsiirrot kolmansien osapuolten palveluntarjoajien kanssa ovat asianmukaisilla sopimuksilla ja suojatoimilla rekisterinpitäjän (Us) ja tietojenkäsittelijän välillä yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Nämä sopimukset sisältävät lausekkeita, jotka koskevat luottamuksellisuutta, tiukkoja käsittelysääntöjä, suojatoimenpiteitä, rikkomuksista ilmoittamista koskevia vaatimuksia ja avun toimittamista yhtiölle, jotta oikeutesi voidaan toteuttaa.

Jos rekisterinpitäjässä tapahtuu muutoksia, yritämme ilmoittaa tästä sinulle sekä uuden rekisterinpitäjän henkilöllisyyden. Tämä tapahtuu joko ottamalla suoraan yhteyttä sinuun, tai sijoittamalla ilmoituksia verkkosivustollemme tai käyttämällä muita tiedotusvälineitä.

Olemme myös velvollisia luovuttamaan henkilötietosi sääntelyviranomaisille oikeudellisten velvoitteidemme täyttämiseksi. Näitä viranomaisia ovat muun muassa seuraavat:

  • Maltan peliviranomainen
  • Taloudellisen tiedustelun analysointiyksikkö (FIAU)
  • Seuraamusten seurantalautakunta
  • Muut asiaankuuluvat lainvalvontayksiköt

Paljastamalla asiaankuuluville viranomaisille, olemme velvollisia toimittamaan kaikki henkilökohtaiset tiedot, mukaan lukien tarkastusasiakirjat, maksu- ja vedonlyöntitapahtumahistoria ja -rekisterit, kaiken viestintähistorian ja kaikki muut hallussamme olevat tiedot sinusta. Kaikki henkilötiedot ja asiakirjat, mukaan lukien dokumentaatio, siirretään asianomaiselle viranomaiselle suojatuin keinoin, kuten tällaiset viranomaiset voivat määrätä.

Tapauksissa, joissa meidän on toimitettava henkilötietosi kolmannen osapuolen tarjoajille, esimerkiksi markkinointitarkoituksiin, tarvitsemme sinun aktiivisen suostumuksesi, tietojen siirtämiseen kyseiselle kolmannelle osapuolen palveluntarjoajalle.. Sinulle ilmoitetaan heidän nimensä ja tarkoitus, johon tällaiset henkilöt käyttävät tietojasi. Tällaiset markkinointikumppanit saavat vain saada yhteystietosi, kuten sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi, vain kun suostut markkinointiviestinnän vastaanottamiseen. Jos päätät peruuttaa suostumuksesi markkinointitarkoituksia varten, ilmoitamme asiaankuuluvalle markkinointikumppanille lopettaa markkinointiviestinnän lähettämisen heti, kun olemme vastaanottaneet pyyntösi.

8. Tiedonsiirto kolmansiin maihin

Kun jaamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille, jotka sijaitsevat Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella, varmistamme aina, että meillä on sama tai samanlainen suojan taso siirrettäessä henkilötietojasi ETA: n ulkopuolelle. Teemme tämän varmistamalla, että siirrämme maihin, joiden katsotaan toteuttavan riittävän tietosuojatoimenpiteitä Euroopan komission mukaisesti ja / tai ottaneet käyttöön Euroopan komission antamat vakiosopimuslausekkeet.

9. Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Olemme velvollisia säilyttämään tietyt henkilötietojesi osat tilin päättymisen jälkeen enintään 10 vuoden ajan. Tämän tarkoituksena on erityisesti täyttää oikeudelliset velvollisuutemme rahanpesun ja terrorismin rahoituksen torjunnan laeissa ja asetuksissa.

Erityisesti:

  • Jopa yhden (1) vuoden ajan viimeisimmästä toiminnostasi tilillä: Tiedot tilisi kirjautumisista ja vierailuista verkkosivustolla, mukaan lukien muun muassa liikennetiedot, verkkologit ja viestintä asiakastukitiimillemme ja asiakkaalta;
  • Jopa viisi (5) vuotta viimeisestä tilitapahtumastasi: Henkilökohtaiset henkilöllisyystiedot ja meille toimitetut viestinnän tiedot, yhteystiedot verkkosivuston kautta, kuten sähköposti, Live Chat tai muu media;
  • Jopa kymmenen (10) vuotta viimeisestä tilitoiminnostasi: Tapahtumat, kuten rahoitustilitiedot ja pelitapahtumat.

Säilytämme henkilötietojasi myös pidempään, jos asianomaiset viranomaiset niin vaativat, etenkin oikeudenkäynneissä tai oikeudellisissa prosesseissa, joissa sinä, asianomaiset viranomaiset tai me voimme olla osapuolena Palvelumme tarjoamisen vuoksi sinulle.

Kaikki henkilötietosi, tietosi ja tietosi tallennetaan tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti.

10. Oikeutesi

Sinulla on oikeus

  • tarkastella henkilökohtaisia tietojasi, joita pidämme sinusta;
  • pyytää oikaisemaan henkilötietojasi, joiden katsot olevan virheellisiä tai joita ei ole päivitetty;
  • pyyntö rajoittaa tietojesi käsittelyä;
  • pyytää henkilötietojesi poistamista;
  • tehdä vastalause tietojen käsittelystäsi;
  • pyyntö viedä henkilötietosi; ja
  • saada tietoa mahdollisesta automatisoidusta yksittäisestä päätöksenteosta, mukaan lukien profilointi; ja
  • vastustaa aina henkilötietojesi käsittelyä ja peruuttaa suostumuksesi.

Oikeuksiasi voidaan käyttää vain lain mukaisesti, mikä voi sisältää rajoituksia sille, milloin voit käyttää tällaisia oikeuksia lakien perusteella, jotka korvaavat GDPR.

Voit käyttää näitä oikeuksia tililtäsi tai ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa dpo@refuelcasino.com.

Sinulla on myös oikeus tehdä valitus tieto- ja tietosuojavaltuutetun toimistolle käymällä heidän verkkosivuillaan osoitteessa https://idpc.org.mt/. Voit kuitenkin päättää tehdä valituksen myös paikalliselle tietosuojaviranomaiselle. Löydät luettelon paikallisen tietosuojaviranomaisen yhteystiedoista käymällä tällä verkkosivustolla https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en.

11. Muutokset tähän tietosuojailmoitukseen

Tämä tietosuojailmoitus voi muuttua. Tulevaisuudessa mahdollisesti tekemämme muutokset julkaistaan verkkosivustollamme tällä sivulla. Muutokset tulevat voimaan niiden julkaisemisesta lähtien. Voit pyytää tämän tietosuojailmoituksen aiempia versioita lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen support@refuelcasino.com.

Tässä tietosuojailmoituksessa kuvataan, kuinka Infiniza Limited (tai muuten tässä nimitystä "Infiniza", "Yritys" "meille" tai "me") kohtelee henkilötietojasi ja meille toimitettuja tietoja voidakseen hallita suhdettamme . Hallinnoimme kaikkia meille antamiasi henkilötietoja (joko verkkosivuston www.refuelcasino.com kautta tai muulla vastaavalla tavalla), ja pidämme niitä suhteessa sinuun tässä tietosuojailmoituksessa määritetyllä tavalla.

18+Malta Gaming AuthorityResponsible Gaming Foundation
InteracInstadebitiDebitSkrillMuch BetterNetellerBank to Bank

RefuelCasino.com sivustoa hallinnoi Infiniza Limited yritys joka on rekisteröity Maltalle. Yrityksen rekisteröintinumero on C 77819 ja rekisteröity osoite The Bastions Office Number.2, Evin Cermona Street, Floriana, FRN1281, Malta. Infiniza Limited on lisenssoitu ja säännelty Maltan Gaming Authority - viranomaisen toimesta lisenssimuerolla MGA/B2C/367/2016 (myönnetty 1. elokuuta 2018)

RefuelCasino.com on Infiniza Limitedin tavaramerkki. Pelaa vastuullisesti ja maltilla. Älä harkitse pelaamista varsinaisena tulonlähteenä, pelaa vain rahalla joka sinulla on varaa hävitä. Jos olet huolissasi omasta tai läheisesi pelaamisesta ota yhteyttä Peluuriin.

© Infiniza Limited